Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g16g3.9kcal0.2g0.8g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado7.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g2.9g8.5kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g55kcal5.6g2.4g2.6g1g
Valittu annoskoko36g27kcal2.8g1.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal1.4g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.8g3.4g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763