Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 7.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)6.2g5.2kcal0.4g1g0g0.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 6.2g8.5kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g55kcal3.6g6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko36g28kcal1.8g3g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.9g1.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g77kcal5g8.4g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530