Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Flora punainen, annos 10g0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7g23kcal3.5g2.1g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g14g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g88kcal7.8g6.2g3.2g1.2g
Valittu annoskoko36g44kcal3.9g3.1g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal2g1.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.7g4.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266721