Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lohifileepalat (Findus)9g12kcal2g0g0.5g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g50kcal4.2g2.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko36g25kcal2.1g1.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.1g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.9g3.1g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742