Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 4.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juuriselleri 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g2g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Piparjuuri, annos 10g2.4g0.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g33kcal0.8g4g1.4g1.2g
Valittu annoskoko36g17kcal0.4g2g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0.2g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g46kcal1.1g5.6g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767