Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 12g16kcal0.3g3.5g0g0.1g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g3.5g12kcal0.9g0g0.9g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g15g21kcal2.7g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g110kcal8g8.2g5g0.2g
Valittu annoskoko36g55kcal4g4.1g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal2g2.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.1g11.4g7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092