Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)14g4.7kcal0.3g0.9g0g0.4g
Minimaissi, Eldorado4.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)8.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä4.7g5.2kcal0.4g0.8g0g0.4g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g2.5g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.3g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.5g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g0.8g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g54kcal3.8g5.4g1.8g2.2g
Valittu annoskoko36g27kcal1.9g2.7g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1g1.4g0.5g0.6g
Arvot/100g100g75kcal5.3g7.5g2.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242482