A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g92kcal7g1g6.4g0.4g
Valittu annoskoko36g46kcal3.5g0.5g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal1.8g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.4g8.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306