Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g6.1g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g2.3g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g3.8g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g2g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g54kcal3.2g5g2.2g0.2g
Valittu annoskoko36g27kcal1.6g2.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.8g1.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.5g7g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193