Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)14g19kcal1.5g0.1g1.4g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 5.8g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka 3.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g147kcal3.8g17.2g6.2g0.6g
Valittu annoskoko36g74kcal1.9g8.6g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1g4.3g1.6g0.2g
Arvot/100g100g205kcal5.3g24g8.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692