Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 8.1g10kcal1.7g0g0.3g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.9g5.3kcal0.1g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g51kcal3.6g3.4g2g0.4g
Valittu annoskoko36g26kcal1.8g1.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.9g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5g4.7g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236