Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g65kcal4.2g3g3.6g1.2g
Valittu annoskoko36g33kcal2.1g1.5g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.1g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.2g5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423