Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g6.5g26kcal0.5g4g0.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa10g10kcal1.1g0.3g0.5g0g
Karpalo 5.2g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio5.2g7.3kcal0.1g0.3g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g146kcal4.2g21.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko36g73kcal2.1g10.6g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1.1g5.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g203kcal5.8g29.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239