Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri2g7.9kcal0g2g0g0g
Sokeri 2g7.9kcal0g2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g32kcal0g8g0g0g
Valittu annoskoko36g16kcal0g4g0g0g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0g2g0g0g
Arvot/100g100g44kcal0g11.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464