Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell10g11kcal2.2g0g0.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g7.8g28kcal1.1g4.6g0.5g0.7g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g9g16kcal1g2.1g0.1g1.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)5.5g10kcal0.1g0.2g0.9g0.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g3.9g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g137kcal9.2g15.4g3.6g4.4g
Valittu annoskoko36g69kcal4.6g7.7g1.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal2.3g3.9g0.9g1.1g
Arvot/100g100g191kcal12.8g21.4g5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023