-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow4.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g56kcal5.2g2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko36g28kcal2.6g1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal1.3g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.2g2.8g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479