Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Torino tumma proteiinipasta plus25g85kcal5.8g13.3g0.9g1.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g93g21kcal1.3g3.1g0.4g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g914kcal91.4g36.4g42.8g4.2g
Valittu annoskoko350g457kcal45.7g18.2g21.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna175g229kcal22.9g9.1g10.7g1.1g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426