Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 67g51kcal1.2g10.3g0.1g0.7g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)42g50kcal8.3g0g1.5g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)134g61kcal4.3g6.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g337kcal28.2g35.6g7.2g2.2g
Valittu annoskoko350g168kcal14.1g17.8g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna175g84kcal7.1g8.9g1.8g0.6g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339