Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 112g385kcal11.4g78.6g1.3g3.9g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 4.9g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 148g39kcal4.9g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g200kcal0g0g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1431kcal46.2g174.6g57.6g7.8g
Valittu annoskoko350g716kcal23.1g87.3g28.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna175g358kcal11.6g43.7g14.4g2g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589