Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g118g77kcal14g4.9g0.4g0g
Soijajauho rasvainen 21g96kcal7.1g4.8g4.8g2.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 12g38kcal3.4g0.8g2.4g3.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)12g30kcal2g4g0.7g3.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 12g79kcal3.2g0.8g6.8g1.4g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g106kcal0.1g0.1g11.8g0g
Oltermanni, perinteinen59g212kcal14.7g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1573kcal113.8g35.8g107.8g21.8g
Valittu annoskoko350g786kcal56.9g17.9g53.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna175g393kcal28.5g9g27g5.5g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.1g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603