Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki219g123kcal18.6g10.9g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g808kcal61.8g80.2g26g1.8g
Valittu annoskoko350g404kcal30.9g40.1g13g0.9g
Annoskoko puolitettuna175g202kcal15.5g20.1g6.5g0.5g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.5g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747