Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 70g153kcal12.8g0g11.4g0g
Kieli naudan 70g140kcal11.7g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.3g1.7g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g880kcal56.8g58.4g44.6g5.8g
Valittu annoskoko350g440kcal28.4g29.2g22.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna175g220kcal14.2g14.6g11.2g1.5g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.3g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641