Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 175g398kcal33.3g0g29.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 66g149kcal9.2g1.1g11.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)20g25kcal0.6g0.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g43kcal0.3g0.4g4.6g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g22g7kcal0.3g1.4g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1337kcal94.8g11.8g101.4g1g
Valittu annoskoko350g668kcal47.4g5.9g50.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna175g334kcal23.7g3g25.4g0.3g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804