Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g140g344kcal14g11.2g25.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl35g12kcal0.4g2.1g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)95g152kcal2.6g2.6g14.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr35g98kcal2.8g3.3g8.4g0.6g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix6.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1227kcal40.2g40.6g97g1.4g
Valittu annoskoko350g614kcal20.1g20.3g48.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna175g307kcal10.1g10.2g24.3g0.4g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523