Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 175g42kcal3.2g3.8g0.5g4g
Flora kevyt ruoka 7%58g50kcal0.6g2.6g4.1g0g
castello blue, sinihomejuusto29g125kcal4.1g0.1g12.2g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli58g93kcal4.7g2.3g7.6g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)29g76kcal9g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g772kcal43.2g17.6g57.6g8g
Valittu annoskoko350g386kcal21.6g8.8g28.8g4g
Annoskoko puolitettuna175g193kcal10.8g4.4g14.4g2g
Arvot/100g100g110kcal6.2g2.5g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244660