Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 13g37kcal2g3.4g0.6g5.1g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g3.9g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen13g38kcal3.9g0.3g2.2g4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 132g51kcal0.6g8.9g0.7g3.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g299kcal15.8g28.4g8g32.8g
Valittu annoskoko350g149kcal7.9g14.2g4g16.4g
Annoskoko puolitettuna175g75kcal4g7.1g2g8.2g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621