Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g58g263kcal4.5g39.7g9.3g2.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)29g184kcal0g0g20.4g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g117g268kcal0.5g14g23.3g0.6g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g58g64kcal0.3g8.8g2.9g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)88g447kcal3.9g49.9g29.8g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2452kcal18.4g224.8g171.4g17.6g
Valittu annoskoko350g1226kcal9.2g112.4g85.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna175g613kcal4.6g56.2g42.9g4.4g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496