Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120g100kcal1.3g21.9g0.5g2.2g
Canderel makeutusjauhe50g191kcal1.4g46.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 25g94kcal0g1.3g10g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g25g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g68g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1600kcal33.2g283.8g34g11.4g
Valittu annoskoko350g800kcal16.6g141.9g17g5.7g
Annoskoko puolitettuna175g400kcal8.3g71g8.5g2.9g
Arvot/100g100g228kcal4.7g40.5g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917