Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika, punainen8.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g133g27kcal1.7g4g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g83g21kcal1.1g3.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g33g101kcal6.3g0.1g8.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g33g53kcal0.7g1.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g512kcal20.4g22.2g37g1.8g
Valittu annoskoko350g256kcal10.2g11.1g18.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna175g128kcal5.1g5.6g9.3g0.5g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950