Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g364kcal0.6g0.2g40.7g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g72g245kcal1.8g59.9g0.4g1.4g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g80g249kcal4.7g12g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2499kcal31.4g290.4g135.8g6.2g
Valittu annoskoko350g1250kcal15.7g145.2g67.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna175g625kcal7.9g72.6g34g1.6g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047