Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 166g98kcal16.2g5g0.7g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai43g151kcal5.2g30.5g0.9g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g1064kcal70.2g134.4g25.6g2.6g
Valittu annoskoko350g532kcal35.1g67.2g12.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna175g266kcal17.6g33.6g6.4g0.7g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104