Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g126g76kcal1.9g16.4g0.1g1.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g6.3g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g25g5kcal0.3g0.8g0g0g
Seiti x-tra100g80kcal17g1g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana701g584kcal40g38.6g29.6g2.2g
Valittu annoskoko350g292kcal20g19.3g14.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna175g146kcal10g9.7g7.4g0.6g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842