Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta98g351kcal12.7g68.2g2g3.4g
Kookoshiutale 8.7g58kcal0.7g0.6g5.6g1.4g
Hasselpähkinä 16g105kcal2.3g0.6g9.9g2.8g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)48g227kcal2g29.3g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana701g2487kcal50g361.4g88.2g15.2g
Valittu annoskoko350g1243kcal25g180.7g44.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna175g622kcal12.5g90.4g22.1g3.8g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316