Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu5.1g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado125g25kcal1.5g4.4g0.1g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy rainbow4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)156g357kcal29.7g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g908kcal65.4g16g64.6g5.6g
Valittu annoskoko351g454kcal32.7g8g32.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna176g227kcal16.4g4g16.2g1.4g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=37940