Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Paprika, punainen83g21kcal0.7g3.8g0.3g1.7g
Oregano, kuivattu 1.7g5.1kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Basilika, kuivattu 1.7g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Timjami 1.7g4.7kcal0.2g0.4g0.1g0.6g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1333g267kcal17.3g40g2.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g833g208kcal10.8g35g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g333g1007kcal63.3g0.7g83.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g333g533kcal7g12.7g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g5118kcal206.8g223g371.2g15.4g
Valittu annoskoko3500g2559kcal103.4g111.5g185.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna1750g1280kcal51.7g55.8g92.8g3.9g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950