Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g1497g2605kcal263.5g0g172.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g468g337kcal11.7g78.6g0.5g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g150g70kcal2.2g10.9g1.8g4.5g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)1310g721kcal13.1g52.4g52.4g7.9g
Tilli, tuore 75g22kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g7511kcal586.6g285.2g455g28g
Valittu annoskoko3500g3756kcal293.3g142.6g227.5g14g
Annoskoko puolitettuna1750g1878kcal146.7g71.3g113.8g7g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670