Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa450g122kcal2.7g23.9g0.9g11.3g
Peruna (vanha, kuorittu)901g739kcal16.2g158.5g0.9g9g
Paprika, punainen675g174kcal6.1g31.1g2.7g13.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Jauheliha, sika-nauta 901g1994kcal157.6g0g153.1g0g
Heinz ketsuppi113g115kcal1g26.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7002g6555kcal380.8g527.6g317.4g83.4g
Valittu annoskoko3501g3277kcal190.4g263.8g158.7g41.7g
Annoskoko puolitettuna1751g1639kcal95.2g131.9g79.4g20.9g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926