Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen1598g2078kcal271.7g32g131.1g1.6g
Auringonkukkaöljy (100g)40g353kcal0g0g40g0g
Amerikan Pekoni filee, HK719g1151kcal151g2.2g647.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)599g509kcal6g21g42g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g547g328kcal2.2g82.1g0.5g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g8839kcal861.8g274.6g1721.8g18.6g
Valittu annoskoko3504g4419kcal430.9g137.3g860.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna1752g2210kcal215.5g68.7g430.5g4.7g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672