Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2400g1104kcal76.8g115.2g36g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g240g1440kcal50.4g15.8g129.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g72g7.2kcal1.1g0g0.4g61.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g8726kcal424.4g267g662.6g122.4g
Valittu annoskoko3504g4363kcal212.2g133.5g331.3g61.2g
Annoskoko puolitettuna1752g2182kcal106.1g66.8g165.7g30.6g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070