PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 1987g758kcal5.4g139.9g1.8g68.1g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1343kcal39.9g273.9g4.7g13.7g
Sokeri 256g1039kcal0g255.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g50.9g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g211g1138kcal0.8g1.1g126.4g0g
Maito, Kevyt136g62kcal4.3g6.5g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7008g10245kcal226.6g1392.2g371.6g163.8g
Valittu annoskoko3504g5123kcal113.3g696.1g185.8g81.9g
Annoskoko puolitettuna1752g2561kcal56.7g348.1g92.9g41g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219