Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1928g1157kcal28.9g250.6g1.9g17.4g
Nakki, keskiarvo 800g1866kcal91.2g9.3g164.8g0.1g
Kananmuna, paistettu 440g889kcal56.3g1.4g74.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7016g10091kcal358g541.8g722.4g41.8g
Valittu annoskoko3508g5045kcal179g270.9g361.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna1754g2523kcal89.5g135.5g180.6g10.5g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094