Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 131g186kcal16.3g0.4g13.4g0g
Voi 59g431kcal0.7g0.2g48.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g45g272kcal9.4g3.1g24.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.6g
Leivinjauhe 4.5g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.1g26kcal1.3g0.8g1.5g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.7g12kcal1.1g0g0.9g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g3g18kcal0.6g0.2g1.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1998kcal59.8g19.4g187.8g31.6g
Valittu annoskoko351g999kcal29.9g9.7g93.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna176g500kcal15g4.9g47g7.9g
Arvot/100g100g285kcal8.5g2.8g26.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597