Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 138g47kcal1g7.6g0.1g1.9g
Mansikka 77g36kcal0.4g6.5g0.2g1.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g117g458kcal0g115g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1080kcal2.8g258.2g0.6g6.8g
Valittu annoskoko351g540kcal1.4g129.1g0.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna176g270kcal0.7g64.6g0.2g1.7g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463