Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty173g501kcal38g77.7g2.8g0g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g3g11kcal0.1g2.7g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 23g45kcal0.3g0.4g4.5g1g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.8g2kcal0g0.6g0g0.4g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1467kcal80g177.6g46.2g7.8g
Valittu annoskoko351g734kcal40g88.8g23.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna176g367kcal20g44.4g11.6g2g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903