Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.7g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 33g7.6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g100g95kcal20g0g0.7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)62g25kcal0.7g4.4g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g407kcal45g20.8g13g5.8g
Valittu annoskoko351g203kcal22.5g10.4g6.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna176g102kcal11.3g5.2g3.3g1.5g
Arvot/100g100g58kcal6.4g3g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762