Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 42g230kcal0.4g0.2g25.7g0g
Sokeri 36g146kcal0g35.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Raparperi pakastettu98g31kcal0.7g5.4g0.1g1.4g
Fariinisokeri14g57kcal0g14g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1623kcal29.4g218.2g67.8g6.6g
Valittu annoskoko351g812kcal14.7g109.1g33.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna176g406kcal7.4g54.6g17g1.7g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.1g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875