Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g10g22kcal1.4g2.2g0.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.2g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Basilika, tuore 2.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Timjami, annos 3g1.7g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g713kcal30g23.4g54g6.4g
Valittu annoskoko351g356kcal15g11.7g27g3.2g
Annoskoko puolitettuna176g178kcal7.5g5.9g13.5g1.6g
Arvot/100g100g102kcal4.3g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407