Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Kukkakaali 28g6.8kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g93g43kcal2.2g5.6g0.7g3g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g42g49kcal3g8.4g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g113g39kcal1.8g7.8g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g367kcal20g57.2g4.2g13g
Valittu annoskoko351g184kcal10g28.6g2.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna176g92kcal5g14.3g1.1g3.3g
Arvot/100g100g52kcal2.8g8.2g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946