Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu226g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g53g142kcal6.8g0g12.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g60g150kcal11.4g0g13.2g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1343kcal86g1.4g113.4g0g
Valittu annoskoko351g671kcal43g0.7g56.7g0g
Annoskoko puolitettuna176g336kcal21.5g0.4g28.4g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594