Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 218g176kcal3.4g36.7g0.1g6.5g
Kesäkurpitsa zucchini 128g23kcal0.7g3.2g0.5g0.9g
Mineraalisuola keskiarvo 1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g465kcal8.2g79.8g8.8g14.8g
Valittu annoskoko351g232kcal4.1g39.9g4.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna176g116kcal2.1g20g2.2g3.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773